Elektronische apparatuur

Condensatoren en SAW-apparaten

Condensatoren en SAW-componenten zijn essentiële componenten voor vrijwel alle elektronische apparatuur, van smartphones en wearables tot industriële machines. Kyocera draagt bij aan de vooruitgang van elektronica door toepassing van geavanceerde technologieën en een hoge kwaliteitswaarborging in het hele productieproces.

Condensatoren

Kyocera’s allesomvattende lijn van keramiek, niobiumoxide, en tantaal condensatoren, ondersteunt de trend in de industrie naar kleinere, lichtere, meer geavanceerde elektronische apparatuur.

SAW-apparaten

SAW-apparaten worden gebruikt in smartphones en andere draadloze communicatie-handsets. Bij Kyocera’s uitgebreide reeks van SAW-apparaten zijn filters en duplexers inbegrepen.


Kristallijne apparaten

Kwartskristalapparaten zijn essentiële componenten voor alle digitale technologieën, variërend van smartphones tot de automobielindustrie en industriële elektronica. Kyocera beheert elke fase van de productie en vervaardigt zelfs haar eigen kwartskristallen, waardoor wij bijdragen aan de verdere uitbreiding van het 'Internet of Things' (IoT). 

Klokoscillatoren

Kristallijne klokoscillatoren zorgen voor de 'hartslag' van hedendaagse elektronische apparatuur. Kyocera is een toonaangevende producent op dit gebied en richt zich op industriële toepassingen. 

Kristaloscillatoren

Gebruikmakend van fotolithografische technologie leveren wij ultrakleine, uiterst nauwkeurige oscillatoren voor circuits met hoge dichtheid. 

Ultra-miniatuur kristalcomponenten voor IoT

Vroeger ging het verkleinen van een kristalcomponent ten koste van de prestaties. Door de elementontwerpen te optimaliseren, heeft Kyocera dit probleem opgelost en 's werelds kleinste* kristalcomponenten vervaardigd, die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van IoT-technologie en 5G mobiele communicatienetwerken.
*Gebaseerd op research door Kyocera in maart 2017. 


Vermogenshalfgeleiders

Omdat voedingsapparaten essentieel zijn voor circuits met hoge spanning en hoge stroom, biedt Kyocera een uitgebreide lijn die bijdraagt aan energiebesparing in alle toepassingen, variërend van consumentenproducten tot industriële apparatuur. 

Moduleproducten

Losse producten


Connectoren

Connectoren worden toegepast in alle typen elektronische apparatuur. De connectoren van Kyocera voldoen aan hoge eisen, zoals een ultraklein formaat en hoogfrequente belasting, en dragen daardoor bij aan een betere werking van elektronische apparaten. 

Connectoren voor smartphones

Kyocera's diverse connectorproducten bieden dunne profielen, kleine voetafdrukken, meervoudige functies, en een snelle werking om aan de veeleisende specificaties te voldoen.

Connectoren voor de automobielindustrie

Kyocera biedt speciale connectorproducten aan voor toepassingen bij hoge temperaturen en met een hoge betrouwbaarheid. 


Printapparatuur

Kyocera levert printapparatuur voor de drie voornaamste digitale beeldvormingsmethoden: elektrofotografisch, thermisch en inkjet. Door onze geavanceerde materialen en verwerkingstechnologieën kan printapparatuur sneller werken, met hogere resolutie over een breder spectrum van afdrukmedia. 

Thermische printkoppen

Apparaten die Kyocera's thermische printkoppen (hittegevoelige en thermische overdracht) gebruiken, hebben veel toepassingen, variërend van foto tot streepjescode en ontvangstprinters.

a-Si fotoreceptor-trommels

Amorfe silicium fotoreceptortrommels met een lange levensduur bieden uitstekende duurzaamheid dankzij hun extreme slijtweerstand - en hun voortreffelijke lichtgevoeligheid produceert scherpe, heldere beelden bij hoge snelheden.

Inkjetprintkoppen

Inkjetprintkoppen vormen de belangrijkste component in commerciële printapparatuur voor uiteenlopende taken, variërend van het afdrukken van direct-mailfolders tot textiel met patronen. Wij ondersteunen de ontwikkeling van de industrie door het drukken van on-demand maatwerk en kleine oplagen mogelijk te maken.


Scroll to top