Elektronische apparatuur

Elektronische componenten en apparatuur

Elektronische componenten zijn van essentieel belang voor nagenoeg alle vormen van elektronische apparatuur, van smartphones en draagbare apparatuur tot industriële machines. Kyocera draagt bij aan de voortgang van elektronica middels toonaangevende technologie en hoogwaardige kwaliteit tijdens het productieproces.

Elektrische apparatuur

Elektrische apparatuur is essentieel voor krachtstroom en high-current circuit. Kyocera biedt een uitgebreide lijn waarmee energie kan worden bespaard bij het gebruik van consumentenproducten tot industriële apparatuur. 

Crystal devices

Apparatuur met kristallen spelen een belangrijke rol in de digitale technologie, van smartphones tot de automobielindustrie en IoT. Kyocera regelt elke fase van de productie van apparatuur met kristallen. Het van haar eigen synthetische kristalmateriaal wordt continu groter.

Condensatoren

Onze multilaags keramische condensatoren zijn vervaardigd van geavanceerde diëlektrische materialen en precisie productietechnologieën. Ze ondersteunen de ontwikkeling van miniatuur, lichtgewicht, uiterst functionele elektronische apparatuur.

SAW-apparatuur

Surface Acoustic Wave (SAW) apparatuur wordt gebruikt in smartphones en overige draadloze communicatie-apparatuur. Kyocera's omvangrijke reeks SAW-apparatuur omvat filters en duplexers.

Connectoren

Connectoren vormen een essentieel component bij moderne elektronica. Kyocera connectoren voldoen aan de veeleisende behoeften, waaronder ultra-klein formaat en hoogfrequente bediening, wat bijdraagt aan het uitbreden van de functionaliteit van elektronische apparatuur.

Elektronische componenten en apparatuur (AVX)

De in de VS gevestigde AVX Corporation behoort tot de Kyocera Group en is gespecialiseerd in elektronische componenten. Met een solide basis in elektronische technologieën voor apparatuur en een brede productielijn, breidt AVX haar ontwikkeling, productie en verkopen wereldwijd uit.

Ultra-miniatuur kristalcomponenten voor IoT

Het kleiner maken van een kristallen unit levert traditioneel een lagere prestatie op. Met een optimaal ontwerp heeft Kyocera deze uitdaging overwonnen en een van 's werelds kleinste* kristallen units gecreëerd. Kyocera levert daarmee een bijdrage aan de ontwikkeling van IoT-technologie en 5G-draadloze communicatienetwerken.

* Gebaseerd op research door Kyocera in januari 2018.


Printapparatuur

Kyocera levert printapparatuur voor de drie voornaamste digitale beeldvormingsmethoden: elektrofotografisch, thermisch en inkjet. Door onze geavanceerde materialen en verwerkingstechnologieën kan printapparatuur sneller werken, met hogere resolutie over een breder spectrum van afdrukmedia. 

Thermische printkoppen

Apparaten die Kyocera's thermische printkoppen (hittegevoelige en thermische overdracht) gebruiken, hebben veel toepassingen, variërend van foto tot streepjescode en ontvangstprinters.

a-Si fotoreceptor-trommels

Amorfe silicium fotoreceptortrommels met een lange levensduur bieden uitstekende duurzaamheid dankzij hun extreme slijtweerstand - en hun voortreffelijke lichtgevoeligheid produceert scherpe, heldere beelden bij hoge snelheden.

Inkjetprintkoppen

Inkjetprintkoppen vormen de belangrijkste component in commerciële printapparatuur voor uiteenlopende taken, variërend van het afdrukken van direct-mailfolders tot textiel met patronen. Wij ondersteunen de ontwikkeling van de industrie door het drukken van on-demand maatwerk en kleine oplagen mogelijk te maken.