THE NEW VALUE FRONTIER

Automotive

Bijdragen aan veilige en betrouwbare mobiliteit.

De vooruitgang op het gebied van autonoom rijden, geavanceerde hulpsystemen voor bestuurders (ADAS) en milieubewustzijn stimuleren de auto-industrie om te transformeren. Naast het ondersteunen van veiligere voertuigen ontwikkelt Kyocera technologieën en producten voor veilige mobiliteit, inclusief een slimme transportinfrastructuur.

Het eerste koplampsensorsysteem ter wereld dat wit en near-infrared licht (NIR) combineert*

Camera met night vision

We ontwikkelen een systeem dat gevaarlijke objecten detecteert en toont om bestuurders te ondersteunen veilig te rijden in het donker en in de regen, mist, of andere gevaarlijke situaties die het zicht beperken. Ons systeem integreert 's werelds eerste koplamp die wit en near-infrared licht combineert met RGB-IR sensoren en helpt om zichtbaarheidsproblemen te overwinnen. Onze eigen fusion herkenning AI-technologie kan zeer nauwkeurig objecten detecteren uit opgenomen beelddata.

* Koplampen die wit en near-infrared licht uitstralen vanuit een enkel SMD-element. (Kyocera-onderzoek, september 2022).

Producten

De veiligheid verbeteren en bestuurders ondersteunen

Cameramodules

Hoge betrouwbaarheid en geavanceerde optische sensoren helpen de veiligheid en het gebruiksgemak van de auto te vergroten.

Radarsubstraten in millimetergolven in een voertuig

Substraten met ingebouwde antennes voor het detecteren van obstakels.

Lcd head-up displays

De voertuigsnelheid en andere belangrijke rijgegevens worden boven het dashboard geprojecteerd.
High Definition-weergavetechnologie maakt de projectie helder en levendig.

Automotive-connectoren

Kyocera ontwikkelt elektronische connectoren voor auto’s, waaronder een zeer betrouwbare board-to-board connector met zwevende structuur, die incorrecte uitlijningen en trillingen absorbeert.

Milieuvriendelijke, hoogwaardige autocomponenten

Verwarming met zuurstofsensor

Onze sensorverwarmers bereiken de werktemperatuur slechts enkele seconden nadat een koude motor is gestart, waardoor de emissiesensoren bijna onmiddellijk kunnen werken en de uitlaat schoner wordt.

Led-pakketten

Ultracompacte, onopvallende pakketten voor opbouwmontage zijn ideaal voor zeer heldere ledlampen voor auto's.
Ze zorgen ook voor een hoge warmteafvoer.

EV-componenten

Onze betrouwbare keramische componenten worden gebruikt voor het schakelen tussen de motoraandrijving en laadstroom in elektrische voertuigen en in vele andere toepassingen.