THE NEW VALUE FRONTIER

Automotive

Bijdragen aan veilige en betrouwbare mobiliteit.

De vooruitgang op het gebied van autonoom rijden, geavanceerde hulpsystemen voor bestuurders (ADAS) en milieubewustzijn stimuleren de auto-industrie om te transformeren. Naast het ondersteunen van veiligere voertuigen ontwikkelt Kyocera technologieën en producten voor veilige mobiliteit, inclusief een slimme transportinfrastructuur.

Opmars van autonoom rijden met vooruitstrevende sensortechnologie.

Zelfrijdende bussen

Kyocera heeft tests uitgevoerd tussen onze Shiga Gamo en Shiga Yokaichi Plants met behulp van een compacte EV-bus uitgerust met stereocamera's, millimetergolfradar, verschillende sensoren, waaronder perimeter-detectiecamera's en een zelfrijdend systeem, dat gezamenlijk is ontwikkeld met Advanced Smart Mobility Co., Ltd. Ons doel is om kwetsbare weggebruikers te beschermen en transportgerelateerde problemen op te lossen, zoals vertraagde leveringen door chauffeurstekorten.

*EV: elektrisch voertuig

Producten

De veiligheid verbeteren en bestuurders ondersteunen

Cameramodules

Hoge betrouwbaarheid en geavanceerde optische sensoren helpen de veiligheid en het gebruiksgemak van de auto te vergroten.

Radarsubstraten in millimetergolven in een voertuig

Substraten met ingebouwde antennes voor het detecteren van obstakels.

Lcd head-up displays

De voertuigsnelheid en andere belangrijke rijgegevens worden boven het dashboard geprojecteerd.
High Definition-weergavetechnologie maakt de projectie helder en levendig.

Automotive-connectoren

Kyocera ontwikkelt elektronische connectoren voor auto’s, waaronder een zeer betrouwbare board-to-board connector met zwevende structuur, die incorrecte uitlijningen en trillingen absorbeert.

Milieuvriendelijke, hoogwaardige autocomponenten

Verwarming met zuurstofsensor

Onze sensorverwarmers bereiken de werktemperatuur slechts enkele seconden nadat een koude motor is gestart, waardoor de emissiesensoren bijna onmiddellijk kunnen werken en de uitlaat schoner wordt.

Led-pakketten

Ultracompacte, onopvallende pakketten voor opbouwmontage zijn ideaal voor zeer heldere ledlampen voor auto's.
Ze zorgen ook voor een hoge warmteafvoer.

EV-relaiscomponenten

Onze betrouwbare keramische componenten worden gebruikt voor het schakelen tussen de motoraandrijving en laadstroom in elektrische voertuigen en in vele andere toepassingen.