THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Over
  3. Bedrijfsonderdelen
  4. Onderzoek en Ontwikkeling

Onderzoek en Ontwikkeling

R&D

In elk nieuw tijdperk zullen we ernaar streven om pioniers te zijn, om grenzen op te zoeken die anderen vermijden en om de paden te verkennen die minder worden bewandeld. Geïnspireerd door onze oprichter, zullen we ernaar streven om unieke producten te produceren en nieuwe waarde te creëren middels toonaangevende technologie, en bouwen aan een betere toekomst voor de mensheid.
Het zit in ons DNA.

De Kyocera Group heeft verschillende grote R&D faciliteiten die zich richten op materialen, componenten, apparaten, apparatuur, systemen en software. Kyocera onderhoudt ook een wereldwijd researchnetwerk dat gespecialiseerd is in productieprocestechnologieën. Met R&D-hubs in Minatomirai (Yokohama, Japan) en Keihanna (Kyoto, Japan), streven we ernaar om de intellectuele, technologische en managementmiddelen van onze diverse productlijnen samen te voegen. We stimuleren ook open innovatie door samen te werken met andere instellingen, met als doel onze activiteiten uit te breiden en bij te dragen aan de ontwikkeling van een betere wereld.

Belangrijkste R&D-locaties

Minatomirai Research Center(Yokohama, Japan)

Keihanna Research Center(Kyoto, Japan)

Monozukuri R&D Laboratory(Kagoshima, Japan)

In het Osaka Daito kantoor(Japan)

KYOCERA Document Solutions HQ R&D Center (Osaka, Japan)

In KYOCERA International, Inc. (San Diego, U.S.A.)

AVX Corporation (Greenville, South Carolina, V.S.)

Een wereldleider in intellectueel eigendom

De Kyocera Group is opnieuw erkend onder de “Derwent Top 100 Global Innovators” in 2018-2019. Clarivate Analytics, een wereldwijde informatiedienstverlener die gespecialiseerd is in intellectuele eigendom en patenten, selecteert elk jaar 100 bedrijven en researchinstellingen op basis van intellectuele eigendomsrechten op het gebied van het totale aantal patenten, het succespercentage van de patenten, het mondiale bereik en de invloed van patenten op citaten. Kyocera heeft deze prijs vijf opeenvolgende jaren ontvangen, wat onze inzet voor de ontwikkeling en bescherming van intellectueel eigendom weerspiegelt.