THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Over
  3. Bedrijfssegmenten
  4. Informatie en communicatie

Informatie en communicatie

De wereld verbinden met informatie- en communicatietechnologie (ICT)

De vraag naar snellere, handigere en betrouwbaardere communicatiemiddelen blijft wereldwijd stijgen.
De expertise van Kyocera op het gebied van informatie- en communicatietechnologie bevordert een toekomst die meer dan ooit verbonden is met geavanceerde ICT-oplossingen – waaronder smartphones, Internet of Things (IoT) -toepassingen en ICT-engineering services.

Innovatieve 5G-gerelateerde oplossingen en applicaties

Apparatuur voor 5G millimetergolf-infrastructuur

Nu steeds meer mensen upgraden naar 5G krijgt millimetergolf-technologie, die een groter bereik van 5G communicatieverkeer mogelijk maakt, meer aandacht. Kyocera onderzoekt en ontwikkelt apparatuur voor een 5G millimetergolf-infrastructuur zoals CPE (Customer Premises Equipment) apparaten en metaoppervlak refractors en reflectors. Deze apparatuur kwam tot stand door verschillende technologieën te combineren die we in de loop van de jaren in onze telecom business hebben ontwikkeld. Door infrastructuur-apparatuur te ontwikkelen die compatibel is met millimetergolven helpen we om het volle potentieel van 5G te benutten, arbeidstekorten met op afstand bestuurbare robots op te lossen, toezicht op afstand te stroomlijnen met high-definition video en een breed scala aan andere situaties op te lossen.

Producten en oplossingen

Volledige ondersteuning van netwerkapparaten tot -diensten.

Kyocera is toegewijd aan het leveren van "Made in Japan" mobiele communicatieoplossingen. Het leveren van robuuste apparaten met de beoogde hardware en software capaciteiten samen met een speciaal ondersteuningssysteem gedurende de levenscyclus van apparaten.

Zeer robuuste smartphone TORQUE®

5G-compatibel apparaat K5G-C-100A

MCA geavanceerde draadloze radio KC-PS701

* "TORQUE" is een geregistreerd handelsmerk van KYOCERA Corporation.

Klanten helpen om kennis in te zetten om verandering te stimuleren

MFPs, printers, ECM*1 en CSP*2 oplossingen

Het portfolio documentoplossingen van Kyocera bevat een breed assortiment milieuvriendelijke en kostenbesparende MFP's, printers en inkjetproductieprinters. We leveren ECM- en CSP-oplossingen die de efficiëntie en productiviteit van organisaties verhogen en ze in staat stellen om hun bedrijfsinformatie volledig te beheren.*1 ECM : Enterprise Content Management *2 CSP : Content Services Platform

MFP's en printers

Commerciële inkjetprinters

Geavanceerde componenten die de connected society ondersteunen

Elektronische en halfgeleidercomponenten

Wij ontwikkelen basistechnologieën voor een digitale wereld. Onze componenten worden gebruikt in apparaten variërend van smartphones tot industriële machines.

Keramische condensatoren

Tantaal condensatoren

Apparatuur met kristallen

Keramische halfgeleiderpakketten

Organische halfgeleiderpakketten

Fine Ceramic-componenten voor productieapparatuur van halfgeleiders

De Fine Ceramic-componenten van Kyocera hebben een hoge precisie, zijn chemisch stabiel en duurzaam bij hoge temperaturen. Hiermee kunnen onze klanten een geïntegreerde productie van hoge kwaliteit realiseren.

Halfgeleider-productiecomponenten