THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Over
  3. Bedrijfssegmenten
  4. Medisch en gezondheidszorg

Medisch en gezondheidszorg

Het bevorderen van de medische zorg en het verbeteren van levens

Kyocera maakt medische producten voor het vervangen van knie- en heupgewrichten, tandheelkundige implantaten en zogenaamde wearables om de dagelijkse gezondheid te verbeteren.
We ontwikkelen ook nieuwe oplossingen voor preventieve zorg, om een gezonde levensduur te verlengen en de levenskwaliteit van mensen te verbeteren.

Onderzoek naar celpreparatietechnologie voor de verlenging van een gezond leven.

Regeneratieve geneeskunde.

PRP* is een regeneratieve medische therapie, waarbij geconcentreerde bloedplaatjes met groeifactoren uit het bloed worden geïnjecteerd in ziek of beschadigd weefsel om de genezing te versnellen. Kyocera heeft het Condensia™-systeem ontwikkeld. Dit is een PRP-voorbereidingskit om de kwaliteit van medische PRP-oplossingen te verbeteren. We gaan verder met het ontwikkelen van orthopedische medische technologieën, om bij te dragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit van patiënten die lijden aan knieartrose en andere medische aandoeningen. * PRP: bloedplaatjesrijk plasma

Voorbeeld van PRP-therapie (Condensia™-systeem)

Voorbeeldweergave van methode voor celpreparatie

Producten

Herstellende en regeneratieve medische oplossingen

Orthopedische en tandheelkundige implantaten

Kyocera ontwikkelt medische en tandheelkundige implantaten.
Onze systemen voor orthopedische gewrichtsvervanging omvatten materiaal- en oppervlaktebehandelingstechnologieën voor keramiek en metalen.

Hoogwaardige componenten voor geavanceerde medische zorg

Optische stroommeetmodule

Een laser bestraald in vloeistof zorgt voor een contactloze debietmeting, gebaseerd op de frequentieverandering van gereflecteerde golven.
Dit zal naar verwachting gebruikt worden in medische apparatuur, die een steriele omgeving vereisen.

Optische eenheden voor fabrieks- automatisering en medisch gebruik

Kyocera biedt optische elementen voor beeldverwerking, die een onafhankelijk ontworpen lens met verlichting en een camera combineren.