THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Over
  3. Bedrijfssegmenten
  4. Medisch en gezondheidszorg

Medisch en gezondheidszorg

Het bevorderen van de medische zorg en het verbeteren van levens

Kyocera ontwikkelt medische en tandheelkundige producten voor orthopedische gewrichts- en tandvervanging, die verloren fysieke functies herstellen, evenals unieke apparaten en systemen die geavanceerde medische zorg mogelijk maken en het dagelijkse gezondheidsbeheer verbeteren. We leveren oplossingen voor preventieve medische zorg om een gezonde levensduur te verlengen en de levenskwaliteit te verhogen.

Zorgen voor vroege opsporing

AI-systeem dat de diagnose van osteoporose ondersteunt

Osteoporose leidt niet alleen tot gebroken botten, maar ook andere ziekten en verhoogt het risico dat iemand aan bed gebonden raakt en/of verpleging nodig heeft. Het vroeg opsporen en behandelen is van essentieel belang voor de levenskwaliteit van de patiënt en verlaagt de medische kosten. Kyocera voert in samenwerking met de Universiteit van Tokio onderzoek uit naar de vroege opsporing van osteoporose. Ons systeem gebruikt AI om de botdichtheid in te schatten op basis van röntgenfoto's, wat een eerdere diagnose en betere behandelingsresultaten oplevert.

Producten

Herstellende en regeneratieve medische oplossingen

Kunstgewrichten

Tandheelkundige implantaten

Onze orthopedische en tandheelkundige implantaten zijn behandeld met gepatenteerde materiaal- en behandeltechnologieën om de werking en levensduur van keramiek en metalen te verbeteren.

Hoogwaardige apparaten en componenten voor geavanceerde medische zorg

Celscheiding- en concentratie-meetapparaat

Dit apparaat scheidt automatisch specifieke cellen uit het bloed en andere lichaamsvloeistoffen en meet de concentratie om verder onderzoek en ontwikkelingen op het gebied van life sciences te ondersteunen. Het apparaat zorgt ervoor dat er meer tijd is voor analyse.

Optische eenheden voor fabrieks- automatisering en medisch gebruik

Kyocera biedt optische elementen voor beeldverwerking, die een onafhankelijk ontworpen lens met verlichting en een camera combineren.