THE NEW VALUE FRONTIER

Ons merk

The Kyocera brand symbol

Het “New Value Frontier” is een afspiegeling van het commitment van Kyocera om continu nieuwe waarde te creëren in hypermoderne technologie. De mondiale Kyocera Group ontwikkelt unieke technologieën en past haar visie toe voor de creatie van waardevolle producten waar markten continu naar op zoek zijn.

De mondiale activiteiten van KYOCERA omvatten onder andere: geavanceerde materialen, componenten, elektronische apparatuur, netwerk-engineering en andere diensten.
Deze brede expertise stelt KYOCERA in staat om de volledige reeks van processen binnen een productlijn — van ontwikkeling en productie tot sales en logistiek - te integreren.
Dit efficiënte gebruik van hulpbronnen genereert over de hele groep synergieën die producten voortbrengen met superieure prestaties, functionaliteiten en toegevoegde waarde voor onze klanten.
Om in te spelen op nieuwe trends ontwikkelt ieder managementteam voor een productlijn nieuwe producten en markten door de technologieën van de KYOCERA Group te integreren.
Wij brengen het principe van “de klant is koning” in de praktijk door nieuwe waarde te creëren met als resultaat een zo hoog mogelijke klantentevredenheid op het gebied van prijs, kwaliteit, service en levering.