THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Over
  3. Over de Kyocera Group
  4. Bericht van het management

Bericht van het management

Het combineren van de sterke punten van de Kyocera Group om nieuwe waarde te creëren

Voorzitter en vertegenwoordigend directeur Goro Yamaguchi President en vertegenwoordigend directeur Hideo Tanimoto

Sinds Kyocera in 1959 werd opgericht, hebben we ons bedrijf opgebouwd op basis van de doelstelling van onze oprichter, Dr. Kazuo Inamori:"Onze medewerkers de kansen bieden om op materieel en intellectueel gebied te groeien, en met onze gezamenlijke inspanningen bij te dragen aan de vooruitgang van onze samenleving en de mensheid."
Maatschappelijke en economische veranderingen gaan steeds sneller en komen op grotere schaal voor. Deze zijn gebaseerd op nieuwe perspectieven, die volledig anders zijn dan wat we eerder hebben gezien. Hierdoor verwachten we veel nieuwe zakelijke kansen, maar we hebben, als wereldwijd opererend bedrijf, ook de verantwoordelijkheid om belangrijke kwesties waar de samenleving mee wordt geconfronteerd aan te pakken.
Om ervoor te zorgen dat de Kyocera Group bijdraagt aan de gemeenschap en onze bedrijfswaarden voortdurend verbeteren, vinden we het noodzakelijk om nieuwe uitdagingen aan te gaan, in plaats van gebonden te zijn aan traditionele manieren van denken.
Met een gevoel van urgentie streven we ernaar om een duurzame samenleving te realiseren. Hiervoor zetten wij al onze technologische capaciteiten in en helpen wij onze medewerkers hun volledige potentieel te bereiken.