ADO DEN HAAG STADION WORDT KYOCERA STADION

10 augustus 2010

Den Haag - 10 augustus 2010 - ADO Den Haag heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met Kyocera Mita als naamgever van het stadion van de Haagse Eredivisieclub.

ADO DEN HAAG STADION WORDT KYOCERA STADION

ADO Den Haag heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met Kyocera Mita als naamgever van het stadion van de Haagse Eredivisieclub. Het stadion zal KYOCERA STADION gaan heten. In het weekend van Nederland – Japan op het WK, beklinken de Nederlandse Eredivisionist en de Japanse multinational hun samenwerking.

Het ADO Den Haag Stadion opende haar deuren in de zomer van 2007 en wachtte sinds die tijd op een mooie naamgever. Het stadion, in de oksel van het Prins Clausplein, biedt plaats aan 15.000 toeschouwers. Door de locatie aan de A4 en de A12 zijn er jaarlijks 150 miljoen autobewegingen langs het stadion.

Etienne Hendriks, General Manager van Kyocera Mita: ”Wij zijn bijzonder blij met deze deal. Het ADO Den Haag Stadion ligt op een voor ons zeer interessante locatie. Jaarlijks rijden er miljoenen automobilisten langs en we verwachten dan ook dat we met deze stap verder bouwen aan onze naamsbekendheid. Daarnaast heb ik een zwak voor ADO Den Haag, ik kom zelf uit Den Haag en draag de club een warm hart toe. Kyocera Mita was al enige tijd betrokken bij diverse activiteiten van ADO Den Haag en dat zal in de toekomst verder toenemen. Ik zie deze samenwerking als een optimale kans voor beide partijen om samen te werken aan een mooie toekomst.”

Dick Vierling, commercieel directeur van ADO Den Haag: “ADO Den Haag is enorm trots dat wij ons stadion vanaf nu met zo’n grote multinational als Kyocera mogen identificeren. Het is voor ADO Den Haag in deze economische mindere tijden geweldig nieuws dat Kyocera zich voor meerdere jaren wil verbinden aan de club.”

Informatie Kyocera Mita:
Kyocera Mita is één van ’s werelds toonaangevende leveranciers van office document solutions. Het productassortiment bestaat uit printers, copiers, multifunctionele systemen en solutions. Kyocera Mita levert innovatieve producten met duurzame componenten gebaseerd op het gepatenteerde ECOSYS-systeem, die de gebruiker op elke werkplek lage totale eigendomskosten en een hoge efficiency bieden.
Meer informatie: www.kyoceramita.nl.

Kyocera Mita Corporation is een dochteronderneming van Kyocera Corporation. Deze wereldwijd opererende fabrikant van hoogtechnologische keramiek, elektronische onderdelen, zonnecellen en elektronische kantoorapparatuur staat op nummer 491 van de ranglijst met de meest waardevolle Business Week Global 1200-bedrijven.
Meer informatie: www.kyocera.nl.

Informatie ADO Den Haag:
Voetbalclub ADO (Alles Door Oefening) Den Haag staat op dit moment voor de aanvang van het derde achtereenvolgende seizoen in de Nederlandse Eredivisie. De club, die is opgericht in 1905, werd twee maal kampioen van Nederland, in 1942 en 1943, en won twee maal de nationale beker, namelijk in 1968 en 1975. Tot 2007 speelde de club haar wedstrijden in het Zuiderpark, het oude stadion aldaar doet nog steeds dienst als trainingscomplex. Sinds 2007 is de club de trotse bewoner van een nieuw stadion aan het Prins Clausplein, op een perfect bereikbare plaats net buiten de stad.Scroll to top