KYOCERA ontvangt “Highly recommended’ beoordeling van BLI voor dertien producten

4 december 2017

Maar liefst dertien KYOCERA producten zijn door Buyers Lab (BLI) bekroond met een "Highly Recommended" beoordeling.

De TASKalfa 8052ci, 7052ci, 6052ci, 5052ci, 4052ci, 3552ci*, 2552ci, 3511i, 3011i en ECOSYS P3060dn, P3055dn, P3050dn, P3045dn ontvingen allemaal de felbegeerde certificering. Deze beoordeling is gebaseerd op grondige tests, waaronder een uitgebreide duurzaamheidbeoordeling, en evaluatie van belangrijke kenmerken als gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit en waarde voor de gebruiker.

"Highly Recommended " is de hoogste mogelijke certificering bij BLI. De dertien bekroonde producten variëren van monochrome apparaten die ideaal zijn voor kleine werkgroepen tot multifunctionele kleurenapparaten die bedoeld zijn voor middelgrote tot grote kantooromgevingen.

Takahiro Sato, President van KYOCERA Document Solutions Europe B.V., zei: "We zijn vereerd met deze erkenning. Het weerspiegelt de consistente kwaliteit en prestaties van ons gevarieerde assortiment.

"Deze awards zijn een bewijs van de inspanningen van de getalenteerde mensen bij KYOCERA en hun toewijding om voortdurend multifunctionals, printers en services van hoge kwaliteit te ontwikkelen."

* Niet verkrijgbaar in de EMEA.

BLI is een wereldwijd gerenommeerd testinstituut dat diepgaand en onbevooroordeeld onderzoek doet naar de document imagingindustrie en is een dochteronderneming van Keypoint Intelligence



Scroll to top