KYOCERA Document Solutions sluit wereldwijde sponsorovereenkomst met Gartner Events.

6 oktober 2017

KYOCERA Document Solutions kondigt aan een sponsorovereenkomst te hebben gesloten met het Gartner Symposium / ITxpo 2017, 's werelds grootste bijeenkomst van CIO's en senior IT-leidinggevenden.


KYOCERA zal prominent aanwezig zijn tijdens vijf evenementen in Spanje, Australië, Brazilië, de Verenigde Staten en India met een klantgericht portfolio van documentoplossingen die de efficiëntie, productiviteit, veiligheid en kosteneffectiviteit van ondernemingen in het digitale tijdperk optimaliseren.

Door middel van een combinatie van conferenties, workshops en keynote speeches zal KYOCERA urgente trends waar de documentoplossingenbranche momenteel mee wordt geconfronteerd aan de orde stellen. KYOCERA zal aantonen dat haar uitgebreide, gediversificeerde portfolio ervoor zorgt dat CIO's en IT-beslissers kunnen voldoen aan de eisen van een moderne onderneming.

Takahiro Sato, president van KYOCERA Document Solutions Europe B.V.: "KYOCERA is een belangrijke innovator in de IT-industrie. Onze betrokkenheid bij de Gartner Symposium / ITxpo evenementen is een ideaal partnerschap. De bijeenkomsten brengen de belangrijkste leiders en analisten van de industrie samen. Wij kijken ernaar uit om met hen te delen hoe ons innovatieve portfolio hun organisaties kan helpen zich aan te passen en te evolueren naar de toekomst. "

KYOCERA zal vijf Gartner Symposium/ITxpo 2017 evenementen sponsoren:

  • Orlando, Florida, USA - 1-5 oktober 2017
  • Sao Paulo, Brazilië - 23-26 oktober 2017
  • Gold Coast, Australië - 30 oktober-2 november 2017
  • Barcelona, Spanje - 5-9 november 2017
  • Goa, India - 13-16 november 2017


Scroll to top