KYOCERA Document Solutions wint Technical Packaging Award in Japan

28 september 2017

KYOCERA Document Solutions is verheugd dat een nieuw verpakkingsmateriaal voor het beschermen van de papierinvoerunit van haar printers de Technical Packaging Award heeft gewonnen in de Japan Packaging Contest 2017.

Deze wedstrijd wordt jaarlijks gehouden door het Japan Packaging lnstitute met als doel de ontwikkeling en verspreiding van hoogwaardige verpakkingen en verpakkingstechnieken in Japan te bevorderen. Dit is de twaalfde award voor KYOCERA.

Kyocera ontving de prijs voor "verlaging van de verpakkingsgrootte met behulp van hoogwaardige gegoten pulp". Dit materiaal is ontwikkeld voor de bescherming van producten met uitstekende delen. Delen van de gegoten pulp kunnen worden gevouwen om bescherming te bieden, zodat er geen extra verpakking nodig is, wat resulteert in een vermindering van de totale verpakkingsgrootte. Bovendien worden de productietijd en opslagbehoeften verminderd door het ontwerp van links en rechts gevormde pulp.

Alle verpakkingsmaterialen die worden gebruikt voor de verzending van KYOCERA-producten worden intern ontwikkeld en ontworpen. In binnen- en buitenland genieten deze materialen een uitstekende reputatie. KYOCERA zal zich blijven inspannen om de benodigde hoeveelheid verpakkingsmateriaal verder te verminderen en milieusparend te zijn.Scroll to top