KYOCERA wint Good Design Award 2017 voor nieuwe multifunctionals

4 december 2017

Twee nieuwe A3-multifunctionals, de ECOSYS M8130cidn en de ECOSYS M4132idn hebben de Good Design Award 2017 ontvangen van het Japan Institute for Design Promotion (JDP).De juryleden erkenden niet alleen de aantrekkelijke uitstraling van het product en de aandacht voor detail van het ontwerpteam, maar ook de algehele functionaliteit, vooral met betrekking tot onderhoudsgemak. Dit wordt bereikt door de uniformiteit van de onderhoudscomponenten en de cloud-based technologie die de servicecyclus optimaliseert om stilstand van de machine te voorkomen.

De producten zijn toegespitst op gebruiksvriendelijkheid en hebben een vindingrijk ontwerp. De vormen en kleuren die worden gebruikt voor de interactieve onderdelen bieden ook een hoge zichtbaarheid door etikettering en de toewijzing van symbolen.
Bovendien zijn de multifunctionals standaard compatibel met Wi-Fi Direct en NFC om een flexibele verbinding te garanderen. De producten kunnen ook naadloos worden geïntegreerd met enterprise IT-systemen om documentprocessen en content services platforms te verbeteren.

De compacte behuizing van de producten (590 mm breed x 590 mm diep) hebben een ontwerp dat ervoor zorgt dat de machines er vanuit elke hoek, zelfs vanaf de achterkant, glad uitzien. Daarom kan het product niet alleen tegen een muur worden geplaatst, maar ook naast een bureau of zelfs in het midden van een kantoor. 

KYOCERA ziet het winnen van de Good Design Award 2017 als een bevestiging dat haar ontwerpbenadering op waarde wordt geschat. De missie van KYOCERA is om een omgeving te creëren waarin gebruikers op een intuïtieve en comfortabele manier documentprocessen kunnen uitvoeren, waardoor er harmonieuze en productieve organisaties worden gecreëerd.Scroll to top