KYOCERA Document Solutions vergroot haar belangen in de ICT-sector met de aquisitie van ANNODATA

12 december 2016

KYOCERA Document Solutions Europe kondigt aan dat haar Engelse verkooporganisatie services provider ANNODATA, één van de grootste onafhankelijke providers van print- en ICT-services in de UK, heeft verworven.

KYOCERA Document Solutions vergroot daarmee opnieuw haar managed services aanbod in de ICT-sector. De acquisitie van ANNODATA biedt bovendien cross-selling mogelijkheden voor KYOCERA in de huidige IT-, cloud- en communicatiesegmenten.

“ANNODATA heeft al 28 jaar een onberispelijke staat van dienst en is een invloedrijke nationale speler met dezelfde zakelijke idealen als KYOCERA. Samen met de technologie en het services en software portfolio van KYOCERA levert dat een zeer waardevol partnership op”, aldus Takahiro Sato, president van KYOCERA Document Solutions Europe B.V.

ANNODATA zal blijven opereren als een afzonderlijke organisatie met een eigen strategie en managementteam. De specialisten van ANNODATA blijven zich ook in de toekomst focussen op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en services waarmee een zo efficiënt mogelijke uitwisseling van informatie gerealiseerd kan worden. De oplossingen en services van ANNODATA worden door gecertificeerde KYOCERA partners in de markt aangeboden.Scroll to top