Onderzoek en Ontwikkeling

R&D

De Kyocera-groep exploiteert research and development-faciliteiten die in het teken staan van materialen, componenten, apparaten, uitrustingen, systemen en software. Daarnaast onderhoudt Kyocera een mondiaal onderzoeksnetwerk dat is gespecialiseerd in productieprocestechnologieën. Wij werken continu aan het vergroten van de vaardigheden van de Kyocera-groep door onze geavanceerde technologieën onderling te verbinden en als onderneming te groeien, en zo een bijdrage te leveren aan de samenleving.

R&D van medische materialen

Kyocera werkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten en technologieën voor gezondheidsevaluatie die het welbevinden stimuleren, zodat een samenleving ontstaat waarin een optimale gezondheid en welzijn voor iedereen mogelijk wordt.

Fabricagetechnologie-ontwikkeling

Kyocera ontwikkelt nieuwe procestechnologieën en productieapparatuur om efficiëntere productielijnen te creëren; het fundament voor de fabricagesector. Dit stelt ons in staat het kostenconcurrentievermogen te verbeteren en tegelijkertijd fabricage-expertise op te bouwen.

Uitrusting en apparatuur R&D

Kyocera ontwikkelt elementaire technologieën om nieuwe waarde te creëren in mobiele handsets en informatie-apparatuur. We realiseren versterkingen gebruikmakend van die technologieën, en werken aan het bevorderen van standaardisatie voor de volgende generatie mobiele communicatie en documentoplossingen.

Software R&D

Kyocera ontwikkelt haar eigen software om maximale waarde op te bouwen in haar zakelijke activiteiten op het gebied van componenten en apparaten. Dit ondersteunt de voortdurende inspanningen van het bedrijf om nieuwe zaken op te zetten en leidt veelal tot zeer geavanceerde softwaretechnologieën.

R&D van systemen

Kyocera voert uitrustings- en systeemontwikkeling uit door onze diverse technologieën te combineren voor zowel toepassingen op het gebied van milieu, energie en automobielindustrie als voor nieuwe markten.

Componenten R&D

Kyocera verricht onderzoek op het gebied van componenten voor bestaande toepassingen, en ontwikkelt daarbij producten met het potentieel om geheel nieuwe markten te creëren.


Belangrijkste R&D-locaties

R&D Center, Kagoshima (Japan)

R&D Center, Keihanna (Kyoto, Japan)

In het Nakayama kantoor (Yokohama, Japan)

In het Osaka Daito kantoor (Japan)

KYOCERA Document Solutions HQ R&D Center (Osaka, Japan)

In KYOCERA International, Inc. (San Diego, U.S.A.)

AVX Corporation (Greenville, South Carolina, V.S.)


Een wereldleider in intellectueel eigendom

De Kyocera Group is opnieuw erkend al “Top 100 Global Innovators” in 2018. Elk jaar selecteert Clarivate Analytics, een wereldwijde provider van informatieservices, 100 bedrijven en researchinstellingen gebaseerd op bijdrages aan het intellectuele eigendom op het gebied van het totale aantal patenten, het succespercentage van de patenten, het mondiale bereik en de invloed van de patenten in citaten. Kyocera heeft deze award voor het vierde achtereenvolgende jaar ontvangen (sinds 2015). Voor Kyocera staat de continue ontwikkeling en het beschermen van intellectueel eigendom voorop.

Gerelateerde link