Telecommunicatie apparatuur

Smartphones

Kyocera biedt een serie smartphones voor de meest veeleisende gebruiker, waaronder robuuste modellen die waterbestendig, stofbestendig en schokbestendig zijn.

*TORQUE en DIGNO zijn geregistreerde handelsmerken van Kyocera Corporation in Japan.

TORQUE® G03 (Japan)

DuraForce PRO (U.S.A.)

Android One X3 (Japan)

Android One S4 (Japan)


Tablets

Tablets zijn onmisbare devices voor informatie en communicatie in onze persoonlijke levens, opleidingen en zaken geworden. Kyocera tablets zijn waterbestendig, stofbestendig en gebruiksvriendelijk.

Qua tab QZ8 (Japan)

Qua tab QZ10 (Japan)


Speciale Telefoons

Kyocera ontwikkelde de Kantan Keitai en overige zeer duurzame feature phones. We bieden een breed scala aan modellen om aan de behoeften van veel verschillende gebruikers te kunnen voldoen.

*TORQUE en DIGNO zijn geregistreerde handelsmerken van Kyocera Corporation in Japan.

TORQUE® X01 (Japan)

DuraXV LTE (U.S.A.)

Kantan Keitai (Japan)

DIGNO® Keitai2 (Japan)


IoT en M2M

Onze IoT apparaten ter grootte van een handpalm zijn voorzien van een antenne, accu en zeven verschillende sensoren voor betrouwbare IoT connectiviteit in commerciële applicaties, zoals bewaking op afstand, traceren van vrachten en landbouw. Deze duurzame, hoogwaardige kwaliteitsmodules dragen bij aan de ontwikkeling van een groeiende geavanceerde IoT-maatschappij.

*IoT: Internet of Things, M2M : Machine-to-Machine

IoT apparaten (Japan)

IoT modules/ Communicatie-Modules (Japan)


Informatiesystemen en telecommunicatiediensten

Kyocera onderneemt andere zakelijke activiteiten in informatie- en communicatietechnologie (ICT); telecommunicatie-engineering; milieu- en energie-engineering; en managementconsulting. We kunnen vier belangrijke systeemtypes helpen implementeren en beheren: informatieplatforms, communicatie-infrastructuur, geharmoniseerde economie- en ecologie-infrastructuren, en ondernemingsmanagementplatforms.

Informatie- en communicatietechnologie

Wij bieden ICT-oplossingen aan voor lokale informatiesystemen, enterprise resource planning (ERP), beveiliging, cloud-systemen, kostenefficiënte IoT-services en digitale marketing. 

Telecommunicatie-engineering

Ons aanbod omvat de aanleg, exploitatie en het onderhoud van draadloze infrastructuren, transmissie-optimalisatie voor mobiele netwerkproviders en ondersteuning bij de aanleg van basisstations en services voor core-netwerken. 

Milieu- en energie-engineering

Wij bieden een one-stop service voor het ontwerpen, aanbesteden, installeren, exploiteren en onderhouden van utilitaire zonne-energiecentrales en andere zonne-energiesystemen voor overheid en industrie. Hiervoor beschikken we over uitgebreide ervaring in het ontwerpen en installeren te land en te water. 

Management consulting

Wij leveren consultancy voor de implementatie van Kyocera's uniek Amoeba Management System. Wij helpen klanten het systeem te introduceren, met operationele ondersteuning en de bediening van gerelateerde informatiesystemen.