Leven en milieu / overige

Zonne-energie

Kyocera heeft fotovoltaïsche cellen ontwikkeld sinds de eerste oliecrisis begin jaren ’70 van de vorige eeuw, gebaseerd op een overtuiging om onze wereld te verbeteren door herwinbare energie. Sindsdien hebben we onze productlijnen uitgebreid, waarbij we zonne-energie krachtopwekkingssystemen, accu’s en energiebeheersystemen (EMS) leveren om het mondiale milieu te beschermen en over te schakelen op een koolstofarme maatschappij.

Zonne-energie krachtopwekkingssystemen voor woonwijken

Wij leveren zonne-energiemodules van diverse groottes en vormen om esthetisch te integreren met verschillende dakstructuren en ondertussen de totale krachtopwekking te vergroten.

Stedelijke en industriële zonne-energie krachtsystemen

De Kyocera Groep levert geïntegreerde herwinbare energiediensten variërend van de productie van zonne-energiemodules tot het ontwerpen van systemen, installaties, bedieningen, en onderhoud. Onze systemen worden gebruikt in zonne-energiekrachtcentrales op de schaal van nutsbedrijven, zowel op de grond geplaatst als drijvend op zoetwaterreservoirs.

Lithium-ion accu-opslagsystemen en huis-energie beheersystemen (HEMS)

Gebruikt in combinatie met zonne-energie in woonwijken, kan een accu-opslagunit helpen bij het zorgen voor een stabiele elektriciteitsvoorziening – zelfs het voorzien in back-up elektriciteit tijdens een stroomstoring. Kyocera’s huisenergiebeheersystemen laten een energieverbruik zien dat efficiency en zuinig gebruik duidelijk bevordert.

Goedgekeurd als 'Top Performer' in door derden uitgevoerde betrouwbaarheidstests

In the 'PV Module Reliability Scorecard' van het Noorse consultancybureau DNV GL, een van 's werelds meest toonaangevende certificeringsinstellingen, is Kyocera het enige bedrijf dat drie keer op rij in alle vijf de testcategorieën voor zonnepanelen werd erkend als 'Top Performer'. (Goedgekeurd in iedere Scorecard sinds 2014)


Medische materialen

Kyocera levert orthopedische gewrichtsimplantaten, gebitsimplantaten en andere medische materialen, ontwikkeld op basis van geavanceerde materiaaltechnologieën en oppervlaktebehandelingsexpertise, die de kwaliteit van het menselijk leven verbeteren.

Langdurige orthopedische gewrichtstechnologie Aquala®

Polymeren met dezelfde moleculaire structuur als menselijke cellulaire membranen worden getransplanteerd op het gewrichtsoppervlak van een kunstmatig heupgewricht om de levensduur van het implantaat sterk te verlengen.

Keramische medische materialen BIOCERAM® AZUL

Een medische kwaliteit keramiek die de kracht, robuustheid en stabiliteit van orthopedische gewrichtsimplantaten vergroot.

Gebitsimplantaten

Naast het herstellen van verloren functionaliteit, zijn Kyocera's gebitsimplantaten een bewezen methode voor het herstel van een mooie glimlach.

Aquala® en BIOCERAM® zijn geregistreerde handelsmerken van Kyocera Medical Corporation in Japan en andere landen.


Edelstenen en keukengerei

Gebruikmakend van unieke keramische kristalgroeitechnologieën, creëert Kyocera gerekristalliseerde edelstenen die bestaan uit dezelfde elementen als hun natuurlijke tegenpolen. We hebben ook keukengerei ontwikkeld gemaakt van zeer slijtvaste keramiek en andere producten om het dagelijks leven te verrijken.

Sieraden

Edelstenen met adembenemende kleur en ideale transparantie worden verkocht onder het merk Crescent Vert® en andere merken.

Keramisch keukengerei

Lichtgewicht, roestvrij keukengerei houden hun scherpe snede langer en zijn populair door hun gebruiksgemak.

Crescent Vert® is een geregistreerd handelsmerk van Kyocera Corporation in Japan en andere landen.


Hotels

Onze hotelactiviteiten zijn gebaseerd op inzet en toewijding bij het bieden van gastvrijheid met een oprechte glimlach. Kyocera exploiteert een kwaliteitsresort ontworpen door de beroemde architect Kisho Kurokawa in Kagoshima; een luxueus vakantieoord met toegang tot golf, hete bronnen, zwemmen, en andere sportfaciliteiten, ook in Kagoshima; en een elegant hotel in het hart van Kyoto.

Hotel KYOCERA (Japan)

International Golf Resort KYOCERA (Japan)

Hotel NIKKO Princess Kyoto (Japan)

Scroll to top