Leven en milieu / overige

Zonne-energie

Kyocera heeft fotovoltaïsche cellen ontwikkeld sinds de eerste oliecrisis begin jaren ’70 van de vorige eeuw, gebaseerd op een overtuiging om onze wereld te verbeteren door herwinbare energie. Sindsdien hebben we onze productlijnen uitgebreid, waarbij we zonne-energie krachtopwekkingssystemen, accu’s en energiebeheersystemen (EMS) leveren om het mondiale milieu te beschermen en over te schakelen op een koolstofarme maatschappij.

Zonne-energie krachtopwekkingssystemen voor woonwijken

Wij leveren zonne-energiemodules van diverse groottes en vormen om esthetisch te integreren met verschillende dakstructuren en ondertussen de totale krachtopwekking te vergroten.

Stedelijke en industriële zonne-energie krachtsystemen

De Kyocera Groep levert geïntegreerde herwinbare energiediensten variërend van de productie van zonne-energiemodules tot het ontwerpen van systemen, installaties, bedieningen, en onderhoud. Onze systemen worden gebruikt in zonne-energiekrachtcentrales op de schaal van nutsbedrijven, zowel op de grond geplaatst als drijvend op zoetwaterreservoirs.

Home Energy Management Systems (HEMS) (Japan)

HEMS technology optimaliseert het energieverbruik thuis door het energieverbruik zichtbaar te maken en de apparatuur aan te sturen.

Lithium-Ion Battery Storage Systems (Japan)

Onze populaire lithium-ion opslagsystemen kunnen 's nachts opladen, als de tarieven laag zijn, om de energiekosten thuis zo laag mogelijk te houden. Ze kunnen bovendien als noodaggregaat dienen tijdens stroomuitval, en kunnen dienen als lokale stroomopslag voor een zonnecollectorensysteem.


Medische materialen

Kyocera levert orthopedische gewrichtsimplantaten, gebitsimplantaten en andere medische materialen, ontwikkeld op basis van geavanceerde materiaaltechnologieën en oppervlaktebehandelingsexpertise, die de kwaliteit van het menselijk leven verbeteren.

Langdurige orthopedische gewrichtstechnologie Aquala®

Keramische medische materialen BIOCERAM® AZUL

AG-PROTEX®

AG-PROTEX is een technologie die de fixatie en antibacteriële eigenschappen van orthopedische implantaten bevordert, waardoor het samengaan van het implantaat en de botten van de patiënt wordt bevorderd.

Dentale implantaten

*Aquala, BIOCERAM AZUL, en AG-PROTEX zijn geregistreerde handelsmerken van Kyocera Corporation in Japan en elders.


Edelstenen en keukengerei

Gebruikmakend van unieke keramische kristalgroeitechnologieën, creëert Kyocera gerekristalliseerde edelstenen die bestaan uit dezelfde elementen als hun natuurlijke tegenpolen. We hebben ook keukengerei ontwikkeld gemaakt van zeer slijtvaste keramiek en andere producten om het dagelijks leven te verrijken.

Sieraden

Edelstenen met adembenemende kleur en ideale transparantie worden verkocht onder het merk Crescent Vert® en andere merken.

Keramisch keukengerei

Lichtgewicht, roestvrij keukengerei houden hun scherpe snede langer en zijn populair door hun gebruiksgemak.

Crescent Vert® is een geregistreerd handelsmerk van Kyocera Corporation in Japan en andere landen.


Hotels

Onze hotelactiviteiten zijn gebaseerd op inzet en toewijding bij het bieden van gastvrijheid met een oprechte glimlach. Kyocera exploiteert een kwaliteitsresort ontworpen door de beroemde architect Kisho Kurokawa in Kagoshima; een luxueus vakantieoord met toegang tot golf, hete bronnen, zwemmen, en andere sportfaciliteiten, ook in Kagoshima; en een elegant hotel in het hart van Kyoto.

Hotel KYOCERA (Japan)

International Golf Resort KYOCERA (Japan)

Hotel NIKKO Princess Kyoto (Japan)