Documentoplossingen

Printers en multifunctionele producten

Voor consumenten tot en met grote ondernemingen, biedt Kyocera een uitgebreide serie printers en multifunctionele producten (MFP’s) die zowel economisch als ecologisch zijn. Uitstekende langdurige prestaties hebben onze printers over de hele wereld een sterke reputatie bezorgd.

ECOSYS printers

Kyocera's ECOSYS printers lossen drie belangrijke vraagstukken in één keer op. Ze zijn ontworpen om de invloed op het milieu te reduceren (ecologie), de operationele kosten te minimaliseren (economie), en moeiteloos te integreren met informatienetwerken (systemen).

TASKalfa multifunctionele producten (MFP’s)

De uiterst betrouwbare technologie ontworpen in elk Kyocera TASKalfa MFP voorziet in een allesomvattende reeks van documentoplossingen voor elke gebruiker.

Toner-only systeem

Tonercartridges kunnen eenvoudig worden verwisseld zonder dat andere componenten vervangen hoeven te worden – dit reduceert de milieu-impact van de gebruiker terwijl de bedrijfskosten en de hoeveelheid afval worden geminimaliseerd.

Amorf Silicium (a-Si) drums

Deze fotoreceptordrums worden beschermd door sterke coatings van amorf silicium (a-Si) en amorfe koolstof (a-C) en maken een tweemaal langere levensduur mogelijk dan bij onze conventionele modellen – circa 600.000 pagina's. 

PSLP drums

Kyocera heeft een PSLP (positief-geladen eenlaagse fotoconductor)-drum ontwikkeld, die betrouwbaar functioneert gedurende een levensduur die tien keer zo lang is als die van conventionele OPC-beeldvormingsunits — wat tot 100.000 geprinte pagina’s oplevert zonder reserveonderdelen.

ECOSYS is een geregistreerd handelsmerk van Kyocera Corporation in Japan en andere landen.


Zakelijke oplossingen

Kyocera's documentoplossingen elimineren operationele vraagstukken door de documentomgeving van de gebruiker te beoordelen en strategieën te identificeren om kosten te reduceren en de productiviteit te vergroten. We kijken zorgvuldig naar elke bedieningseis en stellen voortdurende verbeteringen voor om aan de behoeften van de klant te voldoen.

HyPAS (hybride platform voor geavanceerde oplossingen)

MDS (beheerde documentdiensten)

HyPAS is een geregistreerd handelsmerk van Kyocera Document Solutions Inc. in de Verenigde Staten.


Kyocera documentoplossingen hebben de DuitseBlue Angel Award verworven.

Uitgebracht in 1992 als een nieuw concept in het afdrukken van documenten, kon het eerste ECOSYS-model van Kyocera, de FS-1500, 300.000 pagina's afdrukken zonder onderhoud met uitzondering van het vervangen van de tonercartridges. Een latere versie die werd ontwikkeld in 1997 was de eerste printer ter wereld die het Duitse milieukeurmerk Der Blaue Engel kreeg. Sindsdien is de ECOSYS-technologie van Kyocera de benchmark geworden voor de prestatie en duurzaamheid van printers en multifunctionals.