THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Over
  3. Bedrijfsonderdelen
  4. Semiconductor componenten

Semiconductor componenten

Keramische behuizingen en substraten

Uiterst betrouwbare keramische pakketten en substraten helpen bij het miniaturiseren van componenten die in smartphones, glasvezel, automobiel-elektronica (zoals LED-koplampen) en een groot aantal andere toepassingen. Kyocera past haar brede ervaring toe in materialen, verwerking en design-technologieën om ongeëvenaarde prestaties van de substraat- en keramische pakketten te waarborgen.

Keramische opbouwmontage pakketten voor elektronische apparaten

Kyocera's ultra-kleine keramische opbouwmontage pakketten voor kristallijne oscillatoren en andere componenten helpen om smart apparaten te verkleinen, terwijl hun prestaties worden versterkt.

Keramische pakketten voor beeldsensoren

Keramische pakketten voor beeldsensoren helpen bij het creëren van kleinere cameramodules met hogere prestaties.

Optische componenten

Kyocera ondersteunt breedbandinternet van vandaag de dag met componenten zoals optische-vezelconnectoren en laserdiodepakketten die signaalapparaten beschermen en instaan voor hoge datasnelheden.

Keramische pakketten voor leds

Het uitstekende thermische geleidingsvermogen en de uitstekende betrouwbaarheid van Kyocera’s keramiek, maakt deze ideaal voor het verpakken van leds gebruikt in toepassingen variërend van woonhuisverlichting tot voertuigkoplampen.

Meerlaagse keramische substraten voor automotive ECU’s

Kyocera's compacte ECU-substraten worden gebruikt in automotive aandrijflijnsystemen, waar ze zorgen voor hoge circuitdichtheid met uitstekende hitteweerstand, hitteverspreiding en betrouwbaarheid.

Miniatuur-kristalelementen

Ultrakleine keramische pakketten dragen bij aan het miniaturiseren van uiterst functionele apparatuur met kristallen, die van essentieel belang zijn in de elektronica. Deze pakketten beschermen het kristal met volledige hermetische afdichting voor hoogwaardige betrouwbaarheid waarbij het een afmeting heeft van 1,0 x 0,8 mm en daardoor tot een van de kleinste ter wereld behoort.

*Gebaseerd op onderzoek door Kyocera vanaf mei 2019

Ledverlichting voor superieure kleurweergave

Kyocera's speciaal ontworpen LED-verlichting biedt een nauwkeurige kleurweergave, wat een verrijking voor galerijen en musea betekent. Bovendien wordt het proces van industriële inspectie tot aquacultuur verbeterd.

Organische pakketten en printplaten

De snelle vooruitgang van informatie- en communicatietechnologieën (ICT) en de uitbreiding van internet, vragen om elektronische apparatuur met betere functionaliteit en prestaties. Kyocera’s organische meerlaagse pakketten en printplaten helpen bij het voldoen aan deze vraag.

Flip-chip pakketten

Deze fijne pitch meerlaagse pakketten maken gebruik van de laatste vooruitgangen in microbedrading en laag profiel meerlagige technologie. Ze ondersteunen betere functionaliteit en prestatie in servers, routers en mobiele communicatieapparaten.

Meerlaagse printplaten met hoge dichtheid

Deze zeer krachtige printplaten worden gebruikt in hoogwaardige servers en telecommunicatiesystemen, waar grootschalige moederborden en moederkaarten wel 50 lagen kunnen vereisen.

Opbouwprintplaten

Deze printplaten worden op grote schaal gebruikt in pc’s, mobiele apparaten, en andere producten die opbouwmontage printplaten met hoge dichtheid gebruiken.

Substraten voor millimeter wave radar voor de automobielindustrie

Deze substraten, die voorzien zijn van een geïntegreerde antenne, worden onmisbaar voor het detecteren van hindernissen naarmate de samenleving verschuift in de richting van zelfrijdende voertuigen.

Organische materialen

Onze overige bedrijfsdomeinen omvatten een omvangrijke reeks industriële gebieden, zoals digitale apparatuur, automobiel industrie en energie, gebaseerd op onze technologie in organische materiaal.

Epoxy-inkapselingsmaterialen voor halfgeleiders

Kyocera biedt nieuwe epoxy-materialen voor transfer- en persgietprocessen die in een breed scala aan lichtgewicht, massaproducten wordt gebruikt.

Montagepasta's

Geleidende pasta's voor halfgeleiders, LED's, elektrische apparatuur en elektronische componenten dragen bij aan de steeds hogere prestatievereisten. Voorbeelden omvatten nano-gesinterde metalen pasta's en hoge thermische geleidende pasta's.

Lakken

Onze vlambestendige lakken zijn ontworpen om de nadelige effecten op het milieu te beperken terwijl meer vermogen en efficiëntie in elektrische motoren wordt gefaciliteerd. Deze lakken worden gebruikt in de nieuwste elektrische voertuigen en industriële apparatuur.