THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Over
  3. Bedrijfsonderdelen
  4. Elektronische apparatuur

Elektronische apparatuur

Elektronische componenten en apparatuur

Elektronische componenten zijn van essentieel belang voor nagenoeg alle vormen van elektronische apparatuur, van smartphones en draagbare apparatuur tot industriële machines. Kyocera draagt bij aan de voortgang van elektronica middels toonaangevende technologie en hoogwaardige kwaliteit tijdens het productieproces.

Elektrische apparatuur

Elektrische apparatuur is essentieel voor krachtstroom en high-current circuit. Kyocera biedt een uitgebreide lijn waarmee energie kan worden bespaard bij het gebruik van consumentenproducten tot industriële apparatuur.

Connectoren

Connectoren vormen een essentieel component bij moderne elektronica. Kyocera connectoren voldoen aan de veeleisende behoeften, waaronder ultra-klein formaat en hoogfrequente bediening, wat bijdraagt aan het uitbreden van de functionaliteit van elektronische apparatuur.

Crystal devices

Apparatuur met kristallen spelen een belangrijke rol in alle digitale technologie, van smartphones en automobiel industrie tot het internet der dingen (IoT). Kyocera is betrokken bij elke productiefase van apparatuur met kristallen, van het cultiveren van synthetische kristallen en de ontwikkeling van apparaten tot de productie.

Condensatoren

Onze multilaags keramische condensatoren zijn vervaardigd van geavanceerde diëlektrische materialen en precisie productietechnologieën. Ze ondersteunen de ontwikkeling van miniatuur, lichtgewicht, uiterst functionele elektronische apparatuur.

SAW-apparatuur

Surface Acoustic Wave (SAW) apparatuur wordt gebruikt in smartphones en overige draadloze communicatie-apparatuur. Kyocera's omvangrijke reeks SAW-apparatuur omvat filters en duplexers.

Elektronische componenten en apparatuur (AVX)

De in de VS gevestigde AVX Corporation behoort tot de Kyocera Group en is gespecialiseerd in elektronische componenten. Met een solide basis in elektronische technologieën voor apparatuur en een brede productielijn, breidt AVX haar ontwikkeling, productie en verkopen wereldwijd uit.

Waterbestendige, uiterst betrouwbare branch connectoren

De serie 9715 biedt waterdichte bescherming en betrouwbaarheid door middel van een afdichtings- en vergrendelingsstructuur die de JASO D61-test voor kabelboomconnectoren voor auto's heeft doorstaan. Deze connectoren ondersteunen ook aluminium bedrading, die 40% lichter is dan koperen bedrading. Doordat het totale gewicht van de auto wordt verminderd draagt dit bij aan een betere brandstofefficiëntie.

Printapparatuur

Kyocera levert printapparatuur voor de drie voornaamste digitale beeldvormingsmethoden: elektrofotografisch, thermisch en inkjet. Door onze geavanceerde materialen en verwerkingstechnologieën kan printapparatuur sneller werken, met hogere resolutie over een breder spectrum van afdrukmedia.

Thermische printkoppen

Kyocera's innovatieve thermische printkoppen spelen een belangrijke rol in warmtegevoelige en thermische afdruktoepassingen, van ontvangstbewijzen en barcodelabels tot hoge resolutie digitale foto's.

Inkjetprintkoppen

Inkjet-printkoppen zijn de belangrijkste component in commerciële afdrukapparatuur voor opdrachten variërend van direct mail folders tot gedessineerd textiel. We zullen de evolutie van de printindustrie naar diverse nieuwe printmedia, zoals decoratieve tegels, billboards, productlabels en verpakkingen, blijven ondersteunen.

a-Si fotoreceptor-trommels

Fotoreceptordrums zijn een belangrijk onderdeel van printers en multifunctionals (MFP's) die gebruik maken van elektrofotografische beeldvorming. De photoreceptordrums van Kyocera kenmerken zich door een uiterst hard oppervlak dat bijna niet slijt en daardoor bijzonder duurzaam is, met uitstekende fotogevoeligheid, waardoor het afdrukken van scherpe, duidelijke beelden bij uiterst hoge snelheden mogelijk wordt.