THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Over
  3. Bedrijfsonderdelen
  4. Documentoplossingen

Documentoplossingen

Printers en multifunctionele producten

Voor consumenten tot en met grote ondernemingen, biedt Kyocera een uitgebreide serie printers en multifunctionele producten (MFP’s) die zowel economisch als ecologisch zijn. Uitstekende langdurige prestaties hebben onze printers over de hele wereld een sterke reputatie bezorgd.

ECOSYS printers & MFP’s

Kyocera's ECOSYS-printers lossen drie belangrijke problemen op: ze verminderen de impact op het milieu (ecologie), minimaliseren de bedrijfskosten (economie) en integreren naadloos met informatienetwerken (systemen).

TASKalfa multifunctionele producten (MFP’s)

De uiterst betrouwbare technologie ontworpen in elk Kyocera TASKalfa MFP voorziet in een allesomvattende reeks van documentoplossingen voor elke gebruiker.

Toner-only systeem

Tonercartridges kunnen eenvoudig worden verwisseld zonder dat andere componenten vervangen hoeven te worden – dit reduceert de milieu-impact van de gebruiker terwijl de bedrijfskosten en de hoeveelheid afval worden geminimaliseerd.

Amorf Silicium (a-Si) drums

Deze fotoreceptordrums worden beschermd door sterke coatings van amorf silicium (a-Si) en amorfe koolstof (a-C) en maken een tweemaal langere levensduur mogelijk dan bij onze conventionele modellen – circa 600.000 pagina's.

PSLP drums

Kyocera heeft een PSLP (positief-geladen eenlaagse fotoconductor)-drum ontwikkeld, die betrouwbaar functioneert gedurende een levensduur die tien keer zo lang is als die van conventionele OPC-beeldvormingsunits — wat tot 100.000 geprinte pagina’s oplevert zonder reserveonderdelen.

Zakelijke oplossingen

Kyocera's documentoplossingen elimineren operationele vraagstukken door de documentomgeving van de gebruiker te beoordelen en strategieën te identificeren om kosten te reduceren en de productiviteit te vergroten. We kijken zorgvuldig naar elke bedieningseis en stellen voortdurende verbeteringen voor om aan de behoeften van de klant te voldoen.

HyPAS (hybride platform voor geavanceerde oplossingen)

* HyPAS is een geregistreerd handelsmerk van Kyocera Document Solutions Inc. in de Verenigde Staten.

Enterprise Content Management(ECM)

ECM verbetert de productiviteit van organisaties door een grotere efficiëntie bij het opslaan, lezen en verspreiden van digitale documenten te realiseren. Bovendien wordt de automatisering van het werkproces vereenvoudigd.

Kyocera documentoplossingen hebben de DuitseBlue Angel Award verworven.

Kyocera's eerste ECOSYS-printer, die in 1992 werd geïntroduceerd als een nieuw concept in de markt, kon 300.000 pagina's afdrukken zonder enig ander onderhoud dan het toevoegen van toner. Een latere versie kreeg in 1997 als eerste printer het Duitse milieukeurmerk Blaue Engel. Nu, bijna drie decennia later, is Kyocera's ECOSYS-technologie benchmark voor de prestatie en duurzaamheid van documentapparatuur.