THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Over
  3. Bedrijfsonderdelen
  4. Telecommunicatie apparatuur

Telecommunicatie apparatuur

Smartphones

Kyocera biedt een serie smartphones voor de meest veeleisende gebruiker, waaronder robuuste modellen die waterbestendig, stofbestendig en schokbestendig zijn.
*TORQUE en DIGNO zijn geregistreerde handelsmerken van Kyocera Corporation in Japan.

TORQUE® G04(Japan)

DuraForce PRO 2 (U.S.A.)

Kantan Smartphone(Japan)

DIGNO® J(Japan)

Tablets

Tablets zijn onmisbare devices voor informatie en communicatie in onze persoonlijke levens, opleidingen en zaken geworden. Kyocera tablets zijn waterbestendig, stofbestendig en gebruiksvriendelijk.

Qua tab(Japan)

Tabblad Gespecialiseerd zakelijk(Japan)

Speciale Telefoons

Kyocera ontwikkelde de Kantan Keitai en overige zeer duurzame feature phones. We bieden een breed scala aan modellen om aan de behoeften van veel verschillende gebruikers te kunnen voldoen.
*TORQUE en DIGNO zijn geregistreerde handelsmerken van Kyocera Corporation in Japan.

Card Keitai(alleen Japan)

TORQUE® X01(Japan)

Kantan Keitai(Japan)

DIGNO® Keitai2(Japan)

IoT

Kyocera-technologie vereenvoudigt de snelle aanpassing van IoT, met innovatieve oplossingen voor diverse toepassingen en zeer duurzame LTE-modules voor de huidige 'connected' wereld.
* IoT: Internet of Things

GPS multi-units

LTE-M knop-apparatuur

IoT-apparaten

IoT-modules

Informatiesystemen en telecommunicatiediensten

Kyocera onderneemt andere zakelijke activiteiten in informatie- en communicatietechnologie (ICT); telecommunicatie-engineering; milieu- en energie-engineering; en managementconsulting. We kunnen vier belangrijke systeemtypes helpen implementeren en beheren: informatieplatforms, communicatie-infrastructuur, geharmoniseerde economie- en ecologie-infrastructuren, en ondernemingsmanagementplatforms.

Informatie- en communicatietechnologie

Onze ICT-oplossingen (informatie- en communicatietechnologie) ondersteunen informatiesystemen, enterprise resource planning, beveiliging, cloud computing, IoT-netwerkdiensten, digitale marketing en meer.

Telecommunicatie-engineering

Ons aanbod omvat de aanleg, exploitatie en het onderhoud van draadloze infrastructuren, transmissie-optimalisatie voor mobiele netwerkproviders en ondersteuning bij de aanleg van basisstations en services voor core-netwerken.

Milieu- en energie-engineering

Wij bieden een one-stop service voor het ontwerpen, aanbesteden, installeren, exploiteren en onderhouden van utilitaire zonne-energiecentrales en andere zonne-energiesystemen voor overheid en industrie. Hiervoor beschikken we over uitgebreide ervaring in het ontwerpen en installeren te land en te water.

Management consulting

Wij leveren consultancy voor de implementatie van Kyocera's uniek Amoeba Management System. Wij helpen klanten het systeem te introduceren, met operationele ondersteuning en de bediening van gerelateerde informatiesystemen.